MODALITATI DE LIVRARE

Aveti posibilitatea sa alegeti modalitatea de transport preferata conform tabelului de mai jos. Alegerea unei optiuni o puteti face inainte de finalizarea comenzii ferme.

MODALITATI DE LIVRARE
DESTINATIA
COST
TIMP
Curier Rapid
Bucuresti + Metropolitan*
10 lei
24h
Curier Rapid
National *
18 lei
24-48h
-
-
-
-
Comanda minima cu livrare gratuita 250.00 lei (curier)
Bucuresti
0
24h
Comanda minima cu livrare gratuita 300.00 lei (curier)
National
0
24-48h


* Zona Metropolitana cuprinde: Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Dudu, Rosu.

* Pentru alte Zone sau Localitati se percepe tariful de National afisat in grila.

Va rugam sa va asigurati ca agentul care face livrarea va gaseste la adresa de livrare care poate fi atat la domiciliu cat si la locul de munca in intervalul orar 9-19. Daca nu sunteti prezenti la adresa furnizata in comanda, ne puteti comunica o adresa alternativa pentru a nu intarzia livrarea sau imposibilitatea efectuarii acesteia.

Daca se intampla sa refuzati o comanda, aceasta va putea fi retrimisa numai dupa ce ati suportat costurile de retur, in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu mai accepta pe viitor din partea dumneavoastra o alta comanda pe site-ul nostru.

Dupa confirmarea telefonica a comenzii dvs, va vom trimite coletul cu toate produsele comandate. In cazul in care unele dintre produse nu mai sunt disponibile in stoc va vom contacta telefonic pentru a alege alt produs sau model asemanator celui dorit.

Orice comanda poate fi modificata sau anulata telefonic dar nu mai tarziu de data expedierii. Comenzile se pot primi non stop iar timpul de procesare este suficient de rapid incat dumneavoastra sa puteti beneficia de produse in cel mai scurt timp insa independent de vointa noastra sau a societatii de curierat in procesul de livrare pot interveni factori ce produc intarzieri cum ar fi conditii meteo nefavorabile, accidente, blocaje rutiere, etc. In acest caz veti fi contactat/a si vi se va comunica o noua data/ora privind efectuarea livrarii.

MODALITATI DE PLATA

1. In sistem Ramburs - Veti achita contravaloarea produselor comandate la primirea coletului livrat de catre personalul firmei de curierat care vi-l aduce la adresa specificata.

2. Depunere de numerar sau transfer bancar. Daca doriti sa faceti plata in avans va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email la contact@bontex.ro dupa ce ati facut comanda pentru a va oferi detalii suplimentare. Comenzile cu o valoare de sub 50 lei fara costul de transport trebuiesc achitate numai prin depunere de numerar sau transfer bancar.De asemenea va rugam sa mentionati si in campul de observatii ca doriti sa faceti plata in avans. Livrarea produselor se va face numai dupa ce ati trimis dovada platii prin email la adresa de mai sus.

Introduceti in formular date complete conforme cu realitatea, Strada, Numar, Bloc, Scara, Etaj, Apartament, Localitate, Judet, Numar de telefon la care puteti fi contactat.