Pentru a beneficia de optiunile de livrare prin posta romana sau curier, comanda minima necesara este de 50 lei.
Comenzile care nu depasesc aceasta suma se pot ridica personal sau vor fi livrate numai dupa ce plata prin transfer bancar a fost efectuata.

Pentru a comanda produse prin intermediul site-ului nostru nu trebuie sa va pierdeti timpul cu inregistrarea unui cont de utilizator.

Va oferim o interfata usor de utilizat care dispune de un cos de cumparaturi virtual ce poate fi gasit cu usurinta in coltul din partea dreapta.

Puteti naviga usor prin fiecare categorie a site-ului si adauga in cos produsele dorite.

Puteti modifica in orice moment continutul cosului prin adaugarea sau renuntarea la anumite produse inainte de a finaliza comanda, iar valoarea totala va fi actualizata imediat.

Daca produsele sunt cele pe care le doriti, urmatorul pas este sa Finalizati Comanda. Pentru a procesa comanda dumneavoastra va rugam sa completati corect si cu date reale campurile formularului de comanda.

Dupa ce ati completat toate datele cu privire la modul de livrare si plata si ati bifat optiunea "Sunt de acord", apasati butonul "Trimite comanda", aceasta va intra in curs de procesare iar dvs veti primi un email de confirmare referitor la comanda. Confirmarea comenzii ferme o veti gasi in adresa de email pe care ati lasat-o in formularul de comanda. Daca se intampla sa nu primiti acest email va rugam sa ne contactati telefonic.

Daca se intampla sa refuzati o comanda, aceasta va putea fi retrimisa numai dupa ce ati suportat costurile de retur, in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu mai accepta pe viitor din partea dumneavoastra o alta comanda pe site-ul nostru.

Atentie! Orice client care achizitioneaza produse prin intermediul magazinului online bontex.ro, necesita o validare telefonica a datelor de identificare efectuata de unul dintre operatorii nostri inainte de expedierea comenzii iar orice comanda confirmata implica vanzatorul si cumparatorul persoana fizica intr-un contract la distanta.